ВПО в Україні перевірятимуть по-новому: в яких випадках можна втратити виплати

Правила змінилися

В Україні з'явився новий алгоритм перевірок внутрішніх переселенців, що дозволить людям не втрачати виплати від держави.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, пише сайт PROГроші. 

Відтепер перевірки відбуватимуться вибірково лише у разі підозри на неправомірне отримання допомоги ВПО, коли переселенець не проживає за заявленим місцем.

При цьому територіальні органи соціальних служб мають попередити людину про запланований візит та перевірку, а під час візиту скласти акт та повідомити людину про необхідність впродовж 10 днів відвідати орган соціального захисту населення та пройти ідентифікацію.

- Ми не можемо допустити жодної дискримінації внутрішніх переселенців. Людей повинні попереджати.

 

Вони не зобов'язані цілодобово перебувати вдома лише для того, щоби не втратити грошову допомогу від держави, яка їм дуже потрібна.

 

Перевірки повинні здійснюватися лише за підозри на неправомірне отримання допомоги, – заявила віцепрем'єр Ірина Верещук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень