Восьмеро людей загинули на пожежі у хостелі в Ризі

У ньому зупинялися переважно іноземці

Вранці 28 квітня у центрі столиці Латвії – Риги – сталася пожежа в хостелі Japanese Style Centrum. За попередніми даними, у вогні загинули восьмеро людей, пише Delfi.

Як зазначає Державна пожежно-рятувальна служба Латвії,

сигнал про пожежу надійшов на пульт чергового близько п’ятої ранку – горів коридор і житлові приміщення, а також дах шестиповерхового будинку. Площа загоряння склала близько 140 квадратних метрів. На місці працювали понад 50 пожежників.

Начальник оперативного управління рятувальної служби Яніс Грінбергс заявив, що в будівлі встановлені залізні двері з кодовим замком, і це ускладнило роботу пожежників.

На місці пожежі знайшли тіла вісьмох загиблих. Ще дев’ять людей постраждали, всього евакуйовано 20 осіб.

Мер Риги Мартіньш Стакіс повідомив, що пожежа виникла в приміщеннях хостелу, де більшість мешканців – іноземці. У лікарню в стані середньої тяжкості доставлені шість людей. Частина з них госпіталізована з опіками, інші – з отруєнням продуктами горіння.

Рятувальники продовжують роботи на місці пожежі. Рух транспорту вулицею, де розташований хостел, був перекритий, транспорт рухався іншими маршрутами.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень