Готуються до робіт у полі й гинуть з власної необережності. Трагедія на Рівненщині (ВІДЕО)

У вогні загинув чоловік та ледь не спалив село

Загинув, спалюючи сухостій.  56-річний чоловік на Сарненщині  палив суху траву, надихався димом, знепритомнів та впав просто в полум'я, йдеться у сюжеті ТСН

У селі Підлісне під час випалювання сухостою піднявся вітер, вогонь підібрався до хати, де перебувала лежача мати чоловіка. Її врятували сусіди, й одразу кинулися в другий край села, бо туди підбиралась інша пожежа – і теж через спалювання сухостою. 

Спершу люди й не зрозуміли, наскільки пожежа трагічна. Серед згарища лежав 56-річний Віктор. Чоловік палив суху траву, кажуть рятувальники, та коли побачив, що все вийшло з-під контролю, найімовірніше, взявся гасити та надихався диму.

Ще до приїзду рятувальників сусіди піском, лопатами, гілками гасили самі. Робили усе, аби не спалахнула хата. Там була лежача матір загиблого. Та лише приборкали пожежу тут, як новий виклик отримали рятувальники й знову у цьому селі.

Суцільне згарище – це все, що лишилося від хліва після пожежі. Полум'я перекинулося із поля і вже підбиралося до лісу та хат. Одна таки й зайнялася. Добре, кажуть рятувальники, що там нікого не було. Вогнеборці, місцева пожежна команда, лісники взялися рити рови довкола лісу та будинків.

Люди вже були в паніці, розгублені збирали речі, виносили з будинків, – заступник керівника Дубровицької пожежно-рятувальної частини Вадим Никонець.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень