Ворожіння на Івана Купала: Як побачити майбутнього чоловіка не виходячи з дому

Найцікавіші способи

Фото з мережі
Фото з мережі

Ніч з 6 липня на 7 липня – особлива. Адже у цей час можна ворожити на «суджених».

Ворожіння саме на Івана Купала здавна вважаються правдивими та доленосними, тож цієї ночі ніхто не повинен спати

Ворожіння на папороті

Папороть є чи не одним із найголовніших атрибутів свята Івана Купала. Легенди про пошуки квітки цієї рослини відомі ще з сивої давнини. Однак мало хто знає, що за допомогою папороті можна ворожити на ім'я коханого.

Дівчата брали листок папороті та загадували на кожен маленький листочок ім'я хлопця.

На всіх листочках необхідно зав'язати по нитці різного кольору. Потім папороть занурювали у воду і притискали до дна посудини. Той листочок, який найшвидше виринав і вказував, як буде звати кохану людину.

Ворожіння на цибулі

Необхідно взяти декілька цибулин, на кожній з яких треба написати ім'я хлопця. Потім цибулю ставили у посудину з водою і чекали, коли вона проросте. Яка рослина швидше проростала, то від того хлопця й треба було чекати пропозиції руки та серця.

Ворожіння по колах на воді

Щоб краще дізнатись про свою долю із судженим, у широку і глибоку миску найперше наливають воду. Після заходу сонця потрібно сказати воді своє бажання та кинути у миску невеликий камінчик.

  Якщо число кіл на воді буде парним – тоді бажання збудеться, якщо непарне – бажанню не судилося збутися.

Ворожіння на вилитому воску

Для ворожіння треба поламати звичайну воскову свічку, розтопивши в ложці над вогнем  та вилити в чашку з холодною водою. Отриману фігурку треба потримати над вогнем та подивитися на її тінь. Що побачите – то і буде відповідь на задумане вами питання.

Тлумачення фігур: обручка або корона – до швидкого весілля, скриня (гаманець) – до багатства, серце – до міцної любові, прапор – до неочікуваного гостя, зірка – до успіху, квітка – до нового шанувальника, людина – до появи хорошого друга, хвилеподібна фігура – до виконання бажань, смуги – до приємної подорожі.

Ворожіння на траві

Вранці на Івана Купала зірвіть біля свого будинку дві вузькі, довгі травинки. Одна травинка повинна бути довшою за іншу. Коротка буде символізувати вас, а довша – вашого хлопця. Поставте дві травинки у щілину. Коли вони стануть підсихати, то почнуть ворушитися – наближатися або віддалятися одне від одного.

Якщо травинки тягнуться одна до одної – чекайте на пропозицію руки та серця. Якщо довга травинка відхилиться в протилежний бік від короткої – чоловік, на якого ви ворожили, не відчуває до вас любові. Якщо травинки відхиляються, але при цьому злегка стикаються одна з одною – це означає, що у ваших стосунках не все так просто і гладко, але надія на відновлення почуття є.

Ворожіння на подорожнику

Зірвіть листок подорожника та принесіть його в оселю. Перед сном заховайте під подушкою та скажіть такі слова: «Подорожник-подорожник, ростеш ти при дорозі, все бачиш і все знаєш. Покажи мені уві сні мого судженого». Уночі вам має приснитися ваш майбутній коханий.

Ворожіння по гребінці

Перед сном візьміть у ліжко гребінець, але волосся ним не розчісуйте. Покладіть його під подушку на якій будете спати та скажіть: «Суджений мій ряджений, прийди до мене і розчеши моє волосся». Уві сні вас має розчесати суджений.

Джерело: 24канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень