ВООЗ схвалила китайську вакцину CoronaVac

Нею вакцинують і в Україні

Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендувала до застосування китайську вакцину від коронавірусу компанії Sinovac Biotech - CoronaVac. Це вже сьома вакцина, схвалена ВООЗ. CoronaVac використовують і в Україні.

Сьогодні ВООЗ рекомендувала вакцину Sinovac для екстреного використання. Продукт Sinovac - це інактивована вакцина, яка потребує простих умов зберігання, що робить її зручною при наявності обмежених умов, - наголосили у ВООЗ. 

Sinovac стала другою китайською вакциною, застосування якої схвалила ВООЗ. Раніше організація також рекомендувала застосовувати вакцину Sinopharm.

Окрім китайських Sinovac та Sinopharm, у список схвалених ВООЗ увійшли препарати Pfizer/BioNTech, Janssen, два варіанти вакцини від AstraZeneca, а також Moderna.

Раніше компанія Sinovac Biotech заявила, що з введенням в дію третього заводу з виробництва вакцин від коронавірусу вона буде здатна випускати до двох мільярдів доз препаратів на рік.  

Вакцину CoronaVac від Sinovac Biotech використовують і в Україні. Зокрема, нею щеплюють в центрах масової вакцинації, які запрацювали у минулі вихідні у Києві, Одесі та Львові, - пише dw.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень