Три знаки Зодіаку, які можуть накликати на себе біду

Через любов до ризиків

Астрологи кажуть, що всіма людьми керують зорі і саме сузір’я впливають на наш характер. Тож хтось із нас – сором’язливий, а хтось – такий сміливий, що завжди знаходить пригоди на свою голову.

Зокрема, найбільш схильними до ризиків астрологи називають Овнів, Левів та Скорпіонів.

Овен

Сильний вплив Марса робить Овнів сміливими і цілеспрямованими. Вони природжені лідери, наділені почуттям азарту й суперництва. Тому хоробрість і відважність у них буквально у крові, а живуть вони за принципом «фортуна прихильна сміливим».

Дуже часто людина, народжена під цим знаком, вважає своїм обов'язком кидатися в пригоди, навіть рятувати інших і наставляти їх на шлях істинний, приміряючи на себе образ супергероя. Причому здебільшого Овен чинить так під впливом душевного пориву або певного моменту.

Лев

Самим відважним знаком зодіакального кола по праву вважається Лев. Люди, народжені під цим знаком, розуміють, що саме страх не дає іншим реалізовувати більшість своїх ідей і задумів. Тому Леви, спростовуючи це твердження, доводять, що в житті потрібно спробувати все.

Вони не знають, що таке страх, і ніколи не опускають руки. Деяким така поведінка Лева може здатися необачною, однак він встигає продумати всі свої дії наперед і скласти план з кількома запасними варіантами.

Скорпіон

Скорпіон – по своїй натурі воїн, причому нерідко він кидається в бій, навіть не подумавши попередити про це оточуючих. І у народжених під цим знаком іноді в прямому сенсі немає гальм — у вчинках, намірах, діях.

Самовпевнений Скорпіон ніколи не пошкодує сил на те, щоб домогтися всього, попри труднощі. Крім того, представники цього знака неймовірно самостійні — вони не звикли просити про допомогу, навіть якщо знаходяться у складній ситуації. В цьому випадку Скорпіону простіше взяти справу в свої руки.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень