Вони псують маленьку кухню: Ці 6 помилок часто зустрічаються в інтер'єрі (ФОТО)

Будь-яка кухня потребує планування

Кухня - це не лише місце для приготування їжі, але й простір, де кожен де все має бути розташоване з максимальною зручністю та ефективністю. Будь-які кухні вимагають ретельного планування. Та буває й так, що деякі рішення можуть зіпсувати весь інтер’єр та зробити будь-яку кухню ще менш зручною.

Відсутність посудомийної машини

Дехто вважає, що на маленькій кухні немає місця для посудомийної машини, хоча не слід поспішати з висновками. Сучасні моделі посудомийок є компактними та споживають значно менше води, ніж ручне миття посуду.

Є й такі посудомийні машини, які ідеально підходять для маленьких кухонь і забезпечують економію часу та води, при цьому, зберігаючи простір.

Витяжка з трубами

Велика труба від витяжки не лише візуально зменшує простір, але й псує загальний вигляд кухні. Якщо у вашому будинку встановлена газова колонка, проблема стає ще складнішою через додаткові комунікації. Оптимальним рішенням є встановлення витяжки з вугільними або іншими фільтрами.

Відмова від складних меблів

Складні меблі не тільки для дачі чи саду, вони є чудовим рішенням для маленьких кухонь. Сучасні складні столи та стільці можна легко скласти та прибрати, коли вони не потрібні, звільняючи при цьому цінний простір. Деякі моделі мають багатофункціональні рішення, такі як столи, що трансформуються в робочі поверхні або додаткові полиці.

Відкриті полиці та стелажі

Відкриті полиці виглядають стильно, але в реальному житті вони швидко захаращуються та створюють враження безладу. Замість них краще використовувати високі навісні шафи до стелі, які дозволять зберігати речі організовано.

Єдине джерело світла

Одного світильника у центрі стелі для маленької кухні недостатньо. Маленькі кухні потребують багаторівневого освітлення. Додаткові джерела світла підвищать зручність під час готування, створюючи комфортні умови для роботи на кухні.

Монохромні кольори

Однотонні кухні виглядають не атмосферно, особливо в маленькому просторі. Додавання яскравих кольорів стін, елементів декору або кухонного текстилю, може вдихнути життя в інтер’єр.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень