Вони ідеальні від початку і до кінця: Цих 3 фільми з 90-х вважають кіношедеврами (ВІДЕО)

Два з них - драма

В 90-х кіноіндустрія подарувала глядачам багато шедеврів, чимало з яких хочеться передивлятися знову й знову. Деякі з цих стрічок бездоганні від початку до кінця, у них цікавий сюжет, якісна операторська робота і важливі сенси та особлива атмосфера. 

«Втеча з Шоушенка»

Драма, заснована на творі Стівена Кінга, переносить глядача у кінець 50-х. Фінансист Енді Дюфрейн опиняється в Шоушенку – в'язниці, звідки ніхто не може втекти.

Його незаслужено звинуватили у жорстокому злочині, але Енді не втрачає надії на справедливість. У темній тюремній реальності він знаходить дружбу, що стає для нього опорою.

«Список Шиндлера»

Драма 1993 року випуску заснована на романі Томаса Кініллі, розповідає про події 1939 року. У центрі сюжету – Оскар Шиндлер, німецький бізнесмен, який стикається з важким моральним вибором. Він може залишитися осторонь або врятувати тисячі польських євреїв під час Голокосту.

«Парк Юрського періоду»

Культовий науково-фантастичний фільм 1993 року випуску розповідає про вигаданий тематичний парк, де вчені відродили динозаврів за допомогою клонування ДНК. У парк запросили групу науковців з їхніми дітьми.

Власник парку демонструє їм дивовижний світ доісторичних тварин. Але технічні неполадки, динозаври вириваються на волю і починають полювати на людей.

Цю стрічку про динозаврів називають однією з найкращих у жанрі блокбастера. За перегляд глядач переживає безліч емоцій: хвилювання, трепет, жах; не обходиться і без гумору та зворушення.

Джерело: 24 Кіно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень