Чоловіки плакали, жінки непритомніли, діти питали, чого труни закриті. У Рівному попрощалися з двома Героями (ФОТО)

Ці хлопці бачили стільки жахіть (с)

Сьогодні, 17 вересня, на майдані Незалежності рівняни провели в останню путь двох Героїв, які загинули 12 вересня на Харківщині – Антона Кравчука та Миколу Шевчика.

Антон Кравчук - фото Рівнеради.
Антон Кравчук - фото Рівнеради.

Антон Кравчук – професійний військовий. Він з дитинства мріяв про військо, хотів піти шляхом батька – теж військового. Та, на жаль, ворог дозволив йому прожити так недовго. За свої 23 роки Антон бачив стільки жахіть, крові та смертей, що вистачило б не на одне життя…

Микола Шевчик. Фото - Рівнеради.
Микола Шевчик. Фото - Рівнеради.

Микола Шевчик – люблячий чоловік та батько. Підприємець, який допомагав людям, волонтерив, а за тим і сам став частиною нашого українського спротиву. Він до останнього оберігав рідних і не розповідав, що йому довелося пережити. Його оптимізм, бажання жити й бути корисним у будь-якій ситуації надихало інших. А дружина та восьмирічний син завжди відчували себе у безпеці, бо ж поряд був тато, повідомляють у мерії.

Вічна пам'ять Героям!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень