Провайдер кабельного телебачення два роки «тероризує» рівнянку через чужий борг

Жінка не знає, як відкараскатися від його листів, хоча і зверталася з цього приводу неодноразово

Мешканка Рівного Вікторія (прізвище попросила не називати) розповіла Радіо Трек:

У квітні 2015 року я придбала квартиру у Рівному. А з липня цього ж року оператор кабельного телебачення «Воля» почав надсилати мені регулярно листи про заборгованість попереднього власника – людини, яка була зареєстрована у квартирі до мене. Потім борги, я так зрозуміла з листування, передала фірмі товариство «Росвен Інвест Україна». І з того часу вже не «Воля», а ця фірма почали щомісячно надсилати листи з погрозами. Я приходила у «Волю», показувала довідку про склад сім’ї. Просила відключити попереднього абонента, бо я - власник квартири, а не він. Вони це не зробили, бо відключити надання послуги може людина, яка уклала з ними угоду. І вони за цей період нарахували пеню, виставили борг і до цих пір з приводу цієї заборгованості надсилають мені листи.

За словами пані Вікторії, вона зверталася у «Волю» кілька разів і в 2015, і у 2016 роках. Просила працівників звернутися в реєстр майнових прав щодо встановлення власника квартири. Однак безрезультатно.  

Вони не реєструють ніяких заяв від споживача. Кажуть: «У нас тут начальства нема. Начальство - у Києві. Ми нічого не знаємо». Відмежовуються від цього питання і все. Останній раз мені надійшов лист, що запланована подача позову у Рівненський міський суд до боржника за моєю адресою.

Споживачка каже, що ці листи чинять на неї психологічний тиск:

Раніше у нас не було поштової скриньки. І ці листи від «Волі» валялися по під’їзду. Було незручно перед сусідами, бо всі дивилися на мене, як на боржника. І мені було соромно за те, чого я не робила.   

Ось такі листи шлють пані Вікторії:

Жінка підозрює, що таким чином у «Волі» намагаються змусити її заплатити за попереднього власника квартири. Але вона не має наміру це робити.

Поки що викидаю ці листи у смітник. Але мені страшно, бо раптом, як мене не буде вдома, з’являться колектори чи судові виконавці з дільничним поліцейським і будуть виламувати двері.

Найсмішніше у цій ситуації те, що пані Вікторія користується послугами «Волі». У неї після вселення у квартиру укладена з провайдером угода, але вже на її ім’я, тобто за тією ж адресою, за якою їй надходять листи про борг. І, каже жінка, вона справно платить за надання послуг. 

Радіо Трек звернулося письмово за коментарями з приводу цієї ситуації у прес-службу провайдера "Воля", а також до юриста. Їхні відповіді опублікуємо відразу після надходження. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень