«Вогняне літо» буде в Україні у 2022-му – астролог Влад Росс (ВІДЕО)

Деокупація Донбасу і Херсона, повернення Криму, знищення Чорноморського флоту і Кримського моста – все це і багато-багато іншого обіцяють нам зірки

Допоки Венера не дійде до точки перемир'я і переговорів в гороскопі України, на припинення війни з рф сподіватися не варто. А відбудеться це 31 липня – 1 серпня 2022 року. Саме з цього моменту з’являється надія, що переговори будуть результативними.

– До того – в червні і, можливо, в липні – буде зберігатися військовий параліч, і будуть йти запеклі бої, тобто війна триватиме, - каже відомий український астролог Влад Росс.

Інша причина, яка дозволяє нам сподіватися на покращення ситуації ближче до кінця липня і в серпні – у тому, що Білий Місяць, ангел-хранитель гороскопу, який завжди обіцяє світло, мир і благодать, буде у Водолії.

Дія цього аспекту особливо відчуватиметься з 16 липня і в серпні.

У цей період дуже ймовірна хороша звістка з-за кордону. Зокрема, ця звістка може бути про палацовий переворот, який відбудеться в росії в липні-серпні.

– У будь-якому випадку, є всі підстави очікувати в цей час якоїсь переломної події, після якої Україна зможе вести переговори з рф уже з позиції сили, - переконаний Росс.

Водночас, за його словами, повністю постріли припиняться, і російські війська почнуть залишати територію України лише наприкінці року, коли Марс, планета війни, стане ретроградним (кінець жовтня – початок листопада) і втратить свою силу. Тобто ослаблення войовничого впливу Марса повною мірою відчується вже в 2023 році.

Якраз у цей час російські війська почнуть залишати Україну.

Найбільш імовірний час для повалення бункерного щура путіна (чи навіть його фізичної ліквідації) – середина липня.

– Ще раз – активні бойові дії триватимуть до серпня. Причому в цей час буде «вогняна», дуже запекла війна. У листопаді бої зупиняться, конфлікт буде заморожений, а потім і зовсім врегульований, – переконаний астролог.

У липні ж стане зрозуміло, що ми женемо росіян з усіх боків і по всіх напрямках. Україна поверне Донбас і очистить від окупантів Харківщину.

Більше того, в цей час може не стати Чорноморського флоту рф – він може бути знищений ракетами, які будуть надані нам Заходом.

Був Чорноморський флот – і не стало. Був Кримський міст – і не стало його. Моста не буде. І Крим ніколи не буде російським.

Загалом, липень-серпень обіцяють бути дуже цікавими.

Більше – у відео  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень