Водійське посвідчення в Україні стане ще важче отримати: доведеться складати новий іспит

Іспит радикально оновили

Вже цієї весни особи, які складатимуть теоретичну частину іспиту на посвідчення водія, зіштовхнуться з оновленими, складнішими та актуальнішими запитаннями. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ на своєму офіційному телеграм-каналі.

Зміни у білетах стали результатом тривалої роботи з громадськістю, яка вносила свої пропозиції.

Сервісні центри МВС майже пів року збирали пропозиції громадян щодо покращення теоретичної частини іспитів. Вже з 6 квітня майбутні водії складатимуть теорію за новими екзаменаційними білетами.

 

Вони будуть внесені в онлайн-тренажер на сайті Головного сервісного центру МВС. Адже щодня водії стикаються на дорогах з різними непередбачуваними ситуаціями. А якщо ти ще початківець, то взагалі важко зорієнтуватися на місці.

 

Тому змодельовані обставини у білетах #ПДР допоможуть новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом автомобіля, — пишуть у МВС.

Так що залишається побажати майбутнім водіям наснаги у здобутті таких бажаних документів — адже отримати права стає лише складніше. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень