«Водіїв, кухарок і коханок також перевіримо»: В Україні оголосили масову перевірку голів ТЦК

У найближчі три місяці

Фото: nikvesti.com

У найближчі три місяці в Україні пройде масова перевірка всіх голів територіальних центрів комплектації на предмет корупції та зловживання своїм службовим становищем, повідомив голова НАЗК Олександр Новіков.

Одним із приводів до масштабної перевірки стала інформація про незаконне збагачення одеського військкома Євгена Борисова.

«Тому, щоб з'ясувати, хто порушує законодавство ще, НАЗК протягом трьох місяців перевірить увесь керівний склад усіх військ нашої країни. Це сотні керівників ТЦК», — сказав Новіков.

НАЗК вже запросило всю необхідну інформацію про голів територіальних центрів комплектації у Міноборони. Після отримання на руки такого списку співробітники НАЗК перевірять кожного військкома.

Окрім, власне, самих голів територіальних центрів комплектації, перевірять майно та добробут їхніх родичів і найманого персоналу, якщо такий є.

«Водіїв, кухарок, коханок і коханців теж перевіримо», — зазначив Новіков.

Джерело: Фокус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень