Водії потирають руки: Тепер машини можна буде реєструвати, як гуманітарну допомогу

Чи вплине це на зменшення цін?

Автомобілі, які приганяють із-за кордону, можна буде реєструвати, як гуманітарну допомогу. Таку постанову ухвалив Кабмін.

Отож, постанова дозволяє здійснювати виїзд автомобілів, що перебувають на тимчасовому держобліку, за кордон для перевезення гуманітарки.

Уряд таким чином хоче регулювати питання реєстрації авто, ввезених, як гуманітарна допомога, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий.

Які зміни можливі після ухвалення нововведень:

  • Здійснювати держреєстрацію транспортних засобів, які ввезли в Україну під виглядом гуманітарної допомоги. Щоправда, можливий лише тимчасовий держоблік з відповідними обмеженнями щодо передачі і користування транспортом;
  • Здійснювати виїзд транспортних засобів, які перебувають на тимчасовому обліку, за кордон для перевезення гуманітарки чи виконання інших завдань;
  • Чіткий механізм зняття з обліку транспортного засобу у зв’язку з передачею одержувачем гуманітарної допомоги;
  • Списання таких транспортних засобів, якщо вони не відповідають технічним вимогам та непридатні для експлуатації;

Богдан Драп’ятий зазначив, зо ухвалення такої ініціативи забезпечить ефективне використання транспортних засобів, які ввезли в Україну під виглядом гуманітарки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень