Водіям на замітку: на дорогах України з'явилися нові радари

Очікується зменшення кількості ДТП

В Україні встановили інтерактивні радари, які вимірюють швидкість автомобілів. Про це в Facebook повідомили правоохоронці.

Інтерактивний радар обладнаний датчиком руху, сонячною батареєю й екраном. Якщо водій їде менш як 50 км/год, то швидкість на екрані буде показуватися зеленим кольором, якщо більше - червоним.

За задумом поліції, інтерактивні радари повинні дисциплінувати водіїв, відображаючи реальну швидкість автомобілів на конкретній ділянці дороги.

Такі пристрої будуть ставити на ділянках доріг, де часто стаються ДТП, біля дитячих садків, шкіл, біля пішохідних переходів.

Очікується, що завдяки інтерактивним радарам стане менше ДТП, які стаються через те, що водії порушують швидкісний режим.

Встановлювати інтерактивні радари почали з Харківської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень