Водій «під кайфом» спричинив ДТП з поліцейськими (ФОТО)

Автопригода сталася у Сарнах

Сьогодні вночі близько третьої години у Сарнах екіпаж патрульних помітив автомобіль, водій якого не увімкнув покажчик повороту та поводив себе підозріло. Поліцейські вирішили зупинити Mercedes-Benz «B180 CDI», однак, натомість, чоловік збільшив швидкість, повідомляє прес-служба поліції.

Порушник-утікач маневрував віддаленими вулицями міста без ввімкненого світла фар.

 

На неосвітленій ділянці проїжджої частини він, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги у русі та зіткнувся зі службовим автомобілем Mitsubishi «Outlander», який виїхав на підмогу колегам.  

Керував патрульним авто 25-річний сержант поліції. А за кермом Mercedes-Benz був 43-річним місцевий житель. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження. Після надання меддопомоги його відпустили.

За зовнішніми ознаками порушник перебував у стані наркотичного сп’яніння, втім від медичного освідування він відмовився. Крім того, як з’ясувалося, чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконний збут наркотичних засобів. 

Поліцейські з’ясовують усі обставини, крім того, копії матеріалів скерують до Державного бюро розслідувань.

Працівники поліції внаслідок аварії не постраждали.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень