Водій BMW X5 біля Рівного спричинив виробничу травму двом медикам (ФОТО/ВІДЕО)

В одного – важкі переломи ноги

Працівники «екстренки», які  травмувалися під час виконання своїх обов'язків, нарешті отримали позитивне рішення з  обласного Управління Держпраці. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК.

Нагадаємо, торік, 4 листопада, біля Рівного на трасі до Костополя сталися дві жахливі ДТП, у якій постраждали пересічні громадяни й медики.

Тоді фельдшери спочатку завезли одного постраждалого, який травмувався у потрійній автопригоді, і поверталися на те ж місце аварії, аби госпіталізувати ще одну людину.

Однак карета «швидкої» не доїхала і сама потрапила у ДТП. 

Подія сталася зранку, на трасі було дуже багато транспорту, а через аварію утворилися затори. Тоді на смугу, де їхав автомобіль медичної допомоги, виїхав позашляховик  BMW. Старенький УАЗ перекинувся, двоє фельдшерів травмувалися, один з них отримав дуже складні травми ноги.

 
 
 
 
 

Про це ми писали тут:

У Рівненському районі – потрійна ДТП. Є постраждалі (ФОТО/ВІДЕО)
 
 

Сьогодні на сторінці  Управління Держпраці у Рівненській області у Фейсбуці повідомили,  що розслідування групового нещасного випадку нарешті завершене. Зокрема, у дописі йдеться про таке:

Випадок стався внаслідок ДТП на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Великий Житин Рівненського району із трьома працівниками екстреної медичної допомоги.

 

За результатами розслідування, основною причиною нещасного випадку стали протиправні дії водія автомобіля BMWX53.

 

Оскільки груповий нещасний випадок стався під час виконання трудових обов’язків, випадок визнали таким, який пов’язаний з виробництвом. 

Ймовірно, вже найближчим часом працівники «екстренки» отримають якусь фінансову допомогу на реабілітацію. Хоча вже на наступний день після ДТП травмованому фельдшеру довелося звертатися до благодійників, аби терміново провести дві операції на нозі. Про це ми писали тут:

Медик швидкої, який постраждав у ДТП біля Рівного, потребує допомоги
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень