Медик швидкої, який постраждав у ДТП біля Рівного, потребує допомоги

Колеги кажуть, що у чоловіка серйозно травмована нога

Напередодні біля Рівного на трасі до Костополя сталася ДТП, у яку потрапила карета «швидкої». Медики завезли постраждалого в іншій автопригоді та поверталися на місце аварії, коли й самі потрапили у ДТП.

Як повідомляє лікар Андрій Стахнюк на своїй сторінці у фейсбук, під час аварії сильно травмувався старший фельдшер Олександр Горбатюк. Тепер він потребує операції та подальшої реабілітації:

Друзі, колеги, сусіди та земляки!

 

Наш співробітник Олександр Горбатюк - старший фельдшер пункту екстреної медичної допомоги с. Олександрії - 04.11.2020, повертаючись з виклику, бригадою 103 потрапили в серйозну аварію.

 

В результаті у нього переломи кісток стегна, гомілки і стопи. Зранку вони рятували життя інших, але самі опинилися в небезпечній ситуації. Має бути проведено, як мінімум 2 операції і при сприятливих умовах, пройти реабілітацію.

 

Залишаю дані банківської картки його дружини Олени Горбатюк. Прошу всіх, хто зможе, підтримати молоду сім'ю, у них дві дочки школярки і надія на одужання!

 

5168 7574 0033 7673 ПриватБанк. Горбатюк Олена Андріївна

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень