Страшна ДТП на Хрещатику: водій нещодавно переніс операцію (ВІДЕО)

Він виявився тверезим

У Києві на Майдані Незалежності водій позашляховика на смерть збив двох пішоходів. Як пише  «УНІАН», ДТП сталося близько 16 години.

Попередньо, водій авто Land Rover наїхав на обмежувальні конуси на перехресті Алеї Героїв Небесної Сотні і вулиці Хрещатик, після чого некеровано виїхав на Майдан Незалежності і в'їхав у натовп людей, а потім виїхав на проїжджу частину, де протаранив щонайменше 4 авто, і зупинився, - сказано в повідомленні Патрульної поліції. 

В результаті інциденту дві людини загинули, ще три отримали травми.

На відео з камер спостереження, опублікованому поліцією, видно, як автомобіль на великій швидкості виїжджає на пішохідну зону, і таранить пішоходів біля зупинки громадського транспорту.

На місці події чоловіка затримали. Правоохоронці перевірили чоловіка на вміст алкоголю.

Тест на алкоголь водій зміг здати тільки з третього разу через слабке дихання. При цьому він відповів, що не пам’ятає обставин події, оскільки втратив за кермом свідомість.

Тест показав негативний результат – порушник був тверезим.

На ролик також потрапила бинтова медична пов’язка на шиї у винуватця ДТП. Він розповів, що нещодавно пережив операцію. На місці події працюють правоохоронці.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень