Водії маршруток Рівненщини готові перекривати дороги

Щоб їм дозволили працювати

Президент Союзу перевізників Валентин Демчук перебуває нині у Міністерстві інфраструктури, щоб добитися відновлення перевезень на внутрішньообласних маршрутах.

Він каже:

Рівненська ОДА чим може – нам допомагає. Написала кілька листів у Мінінфраструктури з проханням дозволити внутрішньообласне сполучення.

 

Адже з 1 червня відновлено рух на міжобласних маршрутах. І в областях, де нема послаблення карантину, у міжобласних маршрутках дозволено заповнювати пасажирами 50% місць для сидіння. Оскільки на Рівненщині карантин не послабили, те ж саме просимо дозволити для внутрішньообласних рейсів.

 

В Мінінфраструктури нас підтримують, але все залежить від Міністерства охорони здоров’я. У п’ятницю має бути засідання Кабміну, тож будемо сподіватися, що на ньому приймуть рішення про відновлення внутрішньообласних перевезень з понеділка.

Що стосується відновлення руху маршруток по Рівному, то, за словами Валентина Демчука, міський голова Рівного Володимир Хомко на зустрічі з ним сказав, що почув перевізників, і що з президентом Союзу перевізників відбудеться цього тижня ще одна зустріч з цього приводу.  

Я і перевізники ще розуміють, що облдержадміністрація щось робить, щоб нам допомогти.

 

 

Але водії маршруток, доведені до відчаю трьома місяцями сидіння без роботи, а отже без доходу, вже готові перекривати дороги, - резюмував Валентин Демчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень