«З сіл нема чим доїхати ні в аптеку, ні в лікарню», - мешканці Рівненщини вимагають відновити маршрутки

Дехто навіть готовий вийти разом з перевізниками на пікет облдержадміністрації

Ми повідомляли вчора, що перевізники Рівненщини погрожували владі пікетом, якщо не відновить рух маршруток. А вже ввечері стало відомо, що у частині районів перевезення таки з завтрашнього дня відновлять. 

Мешканці Рівненщини гнівно відреагували у Фейсбуці на ці повідомлення. Це були сотні коментарів. Ми зібрали ті з них, які озвучують найголовніші проблеми, з якими стикаються люди через відсутність маршруток. 

По-перше, їм доводиться суттєво переплачувати за проїзд:   

Nata Radchuk Терміново подрібно пустити маршрутки! Їхала з Рівного до Здолбунова попуткою, забитою людьми! Взяли 50 грн! Жах! А що ж робити коли терміново потрібно вирішувати особисті питання? От так і видно, як ми підтримуємо один одного в такий нелегкий для нас час!

 

Дана Сай Я - за відновлення всіх маршрутів!! І зі Здолбунова, і з сіл до Рівного - теж !! Щоб заїхати на Рівне, мусила брати таксі - 165 грн в одну сторону. В додатку ,,Тач-ку, ,беруть від 100 -110 грн. Маршрутка була на Рівне 15 грн, 30 грн в обидві сторони.Тепер платиш 200 -300, щоб заїхати. Тариф - як на Київ.

Хтось скаржився, що не може добратися до літніх батьків:

Світлана Косько Я також за те, щоб відновили маршрути по селах. Люди добрі, чим дістатися до рідних, до стареньких батьків!??

Писали, що через довге чекання транспорту для доїзду, в тому числі попутного, і напихання в нього великої кількості людей, є ризик захворіти:

Valentine Mylovar я сьогодня після роботи намагалась дістатись додому. Пішов дощ, я промерзла і промокла в тій штовханині на зупинці. Почала боліти хвора спина, почала думати, що вже, мабуть, в той тролейбус не зможу зайти навіть фізично і хоча б не попасти в лікарню із зупинки. Ось такий коронавірус.

 

Іван Жук Пустили б транспорт такого б не було, і хворих менше було б. А то, щоб доїхати, у попутку пхаються по 8-9 людей, один на одному сидять, дихають ледь і змушені скидати маски, а дехто і без маски лізе. А були б автобуси, то вхід зробили б, як у магазин, у масках, і там вільніше сиділи б. А не на руках один в одного.

А мешканці сіл скаржилися, що не можуть дістатися ні до аптеки, ні до лікарні:

Оксана Лелях Шах Я теж за відновлення маршрутки, бо на роботу потрібно, а їздити нема чим. Нехай буде все за правилами, але буде...Бо з села навіть до аптеки поїхати нема чим, не в кожному селі є аптека.

 

Антоніна Лазутчик Я підтримую. Тому що навіть з дитиною до лікарні доїхати потрібно, а свого транспорту немає. Якщо наймати машину, це в 10 разів дорожче, але мусимо наймати.

 

Валентина Кругліцька Це повний дурдом!!!! Люди з села уже 2,5 місяці в аптеку не мають чим дістатися. Хліб є, дякувати Богу, і підприємцям сільським. А ліки??? На таксі за ліками, коли треба виживати??????? Коли закінчиться це тотальне знущання з людей????Чи люди в селі - не люди?????? 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень