Власникам чотирьох кафе у Рівному виписали штраф за порушення карантину (ФОТО)

Ще один заклад «попався» у Березнівському районі

На Рівненщині посилено контроль за дотриманням санітарного законодавства у закладах торгівлі, громадського харчування, на ринках, у церквах а також у транспорті.

Під час відпрацювання населених пунктів області поліцейські у складі мобільних груп спільно з працівниками Держпродспоживслужби впродовж 20-21 червня перевірили 592 заклади громадського харчування, магазини та хостели.

Велике скупчення відвідувачів та їх обслуговування зафіксовано у закритих приміщеннях чотирьох рівненських кафе та в селі Орлівка Березнівського району.

 

На власників та адміністраторів п’ятьох закладів працівники поліції склали адміністративні протоколи статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція вказаної статті передбачає від 17 до 34 тисяч гривень, повідомляє пресслужба поліції.

У загальному суб’єкти господарювання дотримуються встановлених норм і обмежень, передбачених законодавством. Утім, за результатами рейдів виявлено та задокументовано 9 порушень, за чотирма з яких проводять перевірку.

Загалом із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19 на Рівненщині зареєстровано 3 525 повідомлень про порушення правил карантину, складено 211 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП, із яких 69 — розглянули суди, а за 15 — накладено штраф на суму 255 000 грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень