Військового з Рівненщини, якого піймали на хабарі, випустять під заставу

У 14 тисяч доларів. А вимагав він – 10 тисяч «зелених»

Хмельницький міськрайонний суд вчора, 26 лютого, обрав запобіжний захід для затриманого на хабарі військового Олександра Ніколайчука, начальника Рівненського загальновійськового полігону.

Як повідомили «РВ» у Хмельницькому територіальному управлінні Державного бюро розслідувань, яке охоплює і Рівненську область, судді

обрали для полковника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, дозволивши вийти на волю під заставу у розмірі 384 тисяч грн, що за нинішнім курсом трохи менш, ніж 14 тисяч доларів.

Нині, за даними видання,

Олександр Ніколайчук перебуває у Хмельницькому СІЗО.

Нагадаємо, офіцера затримали в неділю у Хмельницькому. Тоді повідомлялось, що 10 тис. доларів США, які полковник вимагав та отримав від підприємця, призначалися за підписання договорів про закупівлю та монтаж обладнання на території підпорядкованої військової частини.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень