Військовий легендарної «Миколаївської» 79-ої бригади: додому у Рівне назавжди повертається Герой

В Олександра Муравського залишилося троє дітей

Рівне схилить голови та проведе в останню путь 37-річного солдата Олександра Муравського.

За даними міської ради Олександр народився, вчився, ріс та працював у Рівному. Закінчив школу №3, навчався у Національному університеті водного господарства на механічному факультеті, здобув фах інженера-механіка.

Працював у Державній виконавчій службі, був керівником юридичної компанії, довгий час працював у дорожніх компаніях. Будував Північну об'їзну Рівного.

Повномасштабне вторгнення застало мене в Одесі. Саша завіз дітей до батьків, а коли я приїхала, він вже був у військкоматі. Місць у теробороні вже не було, тож він чекав, поки його покличуть. Його місце знайшлося у десантній штурмовій бригаді. Після навчання відразу направили у район Мар'янки - там і служив до останнього, - розповідає дружина Героя Оксана.

Олександр служив у легендарній «Миколаївській» 79 бригаді, яка героїчно боронить Донецький напрямок. З перших днів на передовій, був двічі поранений, але завжди повертався у стрій.

Та понад усе Олександр любив своїх трьох діток - сина Володимира та донечок Інну та Ольгу.

37-річний солдат Олександр Муравський загинув в районі населеного пункту Новомихайлівка, поблизу Мар’янки, Донецької області, 22 червня 2023 року.

Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 16 липня, об 11:00 на майдані Незалежності. Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень