Військові ОК «Захід» переїжджають у нові квартири у Рівному (ВІДЕО)

У Рівному військовим передали ключі від квартир у новобудові. Майже три десятки сімей згодом зможуть переїхати у власне житло, повідомляє прес-служба оперативного командування «Захід».

Відомо, що зведений будинок розрахований на 28 квартир.

[media=156436]

Ключі військовим особисто вручав командувач військ оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк:

- Сьогодні вручив ключі від службово-посадових квартир військовослужбовцям управління оперативного командування «Захід» у 28-ми квартирному житловому будинку.

У рамках забезпечення військовослужбовців службовим житлом, ці квартири є штатно-посадовими, і закріплюються за конкретними посадами.

Для кожної сім’ї це значна подія. Для тих, хто не один десяток років служить у Збройних Силах України і віддав частку себе і свого здоров’я для того, щоб наша держава була незалежною європейською країною.

І надалі ми будемо робити все можливе, щоб кожен захисник відчув та розумів, що держава дбає, забезпечує і піклується про нього та його сім’ю.
 

Більше – дізнавайтесь із відео. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень