Військова частина не виплатила чоловіку з Рівненщин належні йому через поранення гроші

Питання вирішували у суді 

Військовий на Рівненщині через суд домагався виплат, які передбачені йому через поранення. Чоловік у листопаді 2022 року, перебував на лікуванні, а згодом його визнали не придатним.

Військовий мав право отримувати по 100 тисяч гривень  на місяць на лікування, втім цих грошей він не бачив.  Тому просив суд визнати протиправною бездіяльність частини щодо невиплати винагороди та зобов’язати її нарахувати.

Рівненський окружний суд став на бік військового, і зобов'язав військову частину виплатити чоловіку гроші пропорційно дням перебування на стаціонарному лікуванні, а також врахувати час на переміщення з однієї лікарні до іншої, та час відпустки, в який перебував військовий для лікування. 

Це рішення суду війьскова частина ще омже оскаржити. 

Джерело: zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень