Стріляв по дітях і отримав... умовне: Суд виніс рішення за стрілянину у Рівному

Реального ув’язнення не буде

У жовтні на Ювілейному у Рівному сталася стрілянина. Там в альтанках відпочивала група людей. Один із чоловіків дістав зброю і почав стріляти в бік дітей, що були біля альтанки. Одному з них – 14-річному підлітку – поцілили у потилицю. Хлопця госпіталізували. Про це ми писали тут:

Стрілянина на Ювілейному: дитині поцілили в голову (ФОТО)

Як встановили правоохоронці, 5 жовтня ввечері на Вербовій перехожий зробив підліткам зауваження, бо ті шуміли. Ще один мешканець району встав на захист підлітків, між ним та перехожим виник конфлікт. Чоловіки розійшлися, але через деякий час там почалась стрілянина.

Зловмисник з місця події втік

«Стрільця» розшукали – це 54-річний рівнянин. Під час обшуку у нього знайшли револьвер та 63 патрони. Зокрема 49 із них за результатами експертизи є бойовими припасами стрілецької вогнепальної зброї, та 14 — патронів Флобера, — повідомляють у поліції. Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожувало до 7 років ув’язнення.

Фото - Відділ комунікації поліції Рівненської області
Фото - Відділ комунікації поліції Рівненської області

Проте рівнянин за стрілянину по дітях відбувся умовним покаранням.

Чоловік розкаявся, визнав провину та уклав угоду про винуватість, тож його звільнили від ув'язнення і призначили 3 роки ув'язнення лише 1 іспитового терміну. Матір потерпілого хлопця проти цього не заперечувала.

Револьвер у чоловіка конфіскують для держави, а от патрони постановили знищити. Крім того, обвинувачений має заплатити понад 8 тис. грн за експертизи.

Джерело: zaxid

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень