Соцмережі гудуть: Начальник патрульної поліції Львівщини публічно подарував своїй дівчині перепустку (ФОТО/ВІДЕО)

Люди обурені

У Львові відсторонили начальника управління патрульної поліції області Романа Пилипенка. Про це офіційно повідомила на сторінці у Фейсбуці Патрульна поліція України.

Причиною стало відео, яке поширили сьогодні зранку у соцмережах. На ньому видно, як начальник патрульки дарує своїй дівчині перепустку для проїзду на площу Ринок.

Та на відео радіє, що буде «кататись по центру на своєму Мерседесі».

Патрульна поліція України побачене прокоментувала так:

Сьогодні мережею було поширене відео, на якому зображено начальника управління патрульної поліції у Львівській області, який, попередньо, презентував своїй дівчині

перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.

 

За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування.

Зауважимо, що такі перепустки у Львові дійсно є, але їх видають у ЦНАПі тільки тим, хто проживає у цьому районі старого Львова.

Користувачі соцмереж повідомляють, що на відео – Василина Федюк, помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції «ЄС» Андрія Думи. Відео зроблене з робочого кабінету з Ратуші. Подарунок дівчина прокоментувала так:

«Люблю ви***уватись!»

Що відомо про нового начальника патрульної поліції Львова

В межах ротації 6 червня 2017 у Львові призначили нового керівника патрульної поліції Львова. Ним став 34-річний тепер Роман Пилипенко, який був начальником патрульної поліції Запоріжжя.

Роман Пилипенко народився у місті Макіївка Донецької області. У 5 років разом з родиною переїхав до Донецька. Згідно з декларацією новопризначеного керівника патрульної поліції Львова, там, з 1994 року у спільній власності, має квартиру площею 83 кв.м.

Хто він за освітою?

Роман Пилипенко вчився у Донецькій спеціалізованій середній школі № 65 з українською мовою навчання. Під час навчання в школі входив до складу української скаутської організації ПЛАСТ, а ще займався баскетболом. Має відмінний атестат. 

З 2001 по 2005 роки вчився в Донецькому юридичному Інституті МВС при Донецькому Національному університеті, де здобув освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст права». Отримав диплом з відзнакою. Під час навчання в інституті обіймав посаду командира відділення, а згодом заступника командира роти.

З 2005 по 2008 рр. Пилипенко навчався на заочній формі навчання на економічному факультеті за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» у Донецькому Національному університеті. Здобув освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр управління персоналом і економіки праці».

Ким він працював раніше?

З 2001 по 2008 рік Пилипенко служив в МВС України. З 2005 був старшим оперуповноваженим спец. відділу боротьби з правопорушеннями в сфері інтелектуальної власності та високих технологій при управлінні Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУМВС України в Донецькій області.

З 2014 по 2015 рік займався приватною юридичною практикою, а потім пішов працювати командиром 5-ої роти 1-го батальйону УПС МВС у м. Києві.

З липня по листопад 2015 року працював командиром 4-го батальйону УПС МВС у м. Львові, а з листопада 2015 по квітень 2016 року був заступником начальника Управління патрульної поліції м. Львова ДПП НПУ.

З квітня 2016 року і до червня 2017 року працював керівником патрульної поліції Запоріжжя.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень