Шок на Житомирщині: Син тиждень не дозволяв поховати матір, а потім взагалі заховав тіло (ФОТО)

Довелося втручатися міській раді

У Бердичеві стався дивний інцидент. До місцевого депутата звернулися мешканці з проханням про допомогу. Вони повідомили, що у будинку на вулиці Сімака вже понад тиждень лежить мертва жінка, яку не можуть поховати. Вона померла ще 8 січня. Виявляється, тіло не дозволяв забрати і поховати її ж власний 60-річний син.

Коли жінка померла, її тіло обстежили і ознак насильницької смерті не виявили.

 

Чоловік, як і сама померла, має психічні розлади. Рідних у них немає.

 

Чоловік перебуває на обліку у психлікарні.

Сусідка хотіла оформити над ним опікунство, всі документи для цього були готові, але він не дав своєї згоди і папери не підписав. Коли його матір померла, ця ж сусідка оплатила послуги з поховання та купила все необхідне для проведення обряду.

Та син не дозволив навіть забрати тіло, він забарикадувався у домі і нікого не пускав. Ба більше, чоловік навіть зламав труну.

За словами сусідів, поліція розводить руками, мовляв, вони не уповноважені вирішити це питання. Дільничні кілька разів приходили за вказаною адресою, стукали у двері, але їм ніхто так і не відчинив. Виламати двері вони не можуть.

Це питання обговорювали на засіданні міськвиконкому. Адже хтось має взяти на себе відповідальність, відчинити двері в будинок та увійти, а працівники райвідділку, своєю чергою, забезпечать йому супровід та убезпечать від можливого нападу чоловіка.

Депутати сказали, що чоловіка потрібно відправити на примусове лікування, а його матір нарешті по-людськи поховати.

У п’ятницю, 14 січня, до оселі чоловіка приїхали поліцейські та представники аварійної служби, які й виламали замок в дверях. Троє поліцейських ледве впорались з чоловіком, щоб надіти на нього кайданки.

Та тіла померлої жінки вони не знайшли.

На територію господарства викликали комунальників, які лише у понеділок почали розбирати купи сміття і шукати тіло померлої.

Врешті-решт жінку знайшли в заваленому сміттям будинку, яке накопичувалося там десятки років. Жінку поховали, а чоловіка помістили до медзакладу.

Джерело: rio-berdychiv.info

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень