Чому не можна виносити сміття ввечері — забобони і сучасні пояснення

Ця прикмета досі діє

З давніх-давен люди вірили у прикмети та заборони, вміли помічати знаки долі і передбачати нещастя. Однією з таких прикмет є заборона виносити сміття після заходу сонця і у неділю.

Коли виносити сміття

Наші прабабусі говорили: виніс сміття на ніч – чекай в домі неприємностей. Це могло привернути в сім’ю скруту та нестачу грошей. Матеріальне благополуччя покине оселю разом з викинутим непотребом.

Раніше люди вірили, що з ними живе домовик, тож, виносячи ввечері сміття, можна його образити. А злий домовик накличе біду на оселю.

Не виносять ввечері сміття і ті, хто дотримується практики фен-шуй. Це загрожує втратою грошей і бідністю.

Не варто виносити сміття й на великі церковні свята та на світанку – адже це найсвітліший на енергетичному рівні час доби, який не варто «засмічувати».

Актуальною може бути прикмета і у наш час. Адже ввечері, виносячи сміття, можна натрапити на неприємну компанію чи неадекватних людей, які часто перебирають речі у смітниках.

Або як мінімум, може напасти зграя собак і ніхто не зможе прийти на допомогу.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень