«Війна добігає кінця»: назвали подію, яка повністю змінить долю України (ВІДЕО)

Астрологічний прогноз

Астролог Стелла у своєму прогнозі розповіла, що незабаром буде одна войовнича ситуація, яка зможе повністю змінити хід війни.

- Карти показують, що йде войовнича ситуація на лівому березі Херсонщини. Там пастка. Росіян на Херсонщині принесуть у жертву.

 

У них немає ніяких успіхів просування вперед. Їх доля повисла в невизначеності. Їх генерали не справляються із завданням, - говорить астролог.

За прогнозом астролога, в Херсонській області в окупантів ступор і втрата контролю.

- Вони не можуть виконати своє завдання. Окупанти вже не бачать перспективи. У них вже відчайдушне бажання вижити в активній м'ясорубці, яку вони відчувають.

 

Карти не показують, що вони зібралися і тікають, але все йде до цього, - заявила астролог Стелла.

Експертка також зауважує, що до кінця листопада на Україну чекають серйозні зміни. Адже «тихе життя» для росіян закінчилося.

Важко, з втратами та смертями, але поступово Лівий берег повертається додому. Вона закликає людей триматися та готуватися до цього, бо тільки так повертатимуть окуповану територію Херсонської області.

Чого очікувати українцям взимку?

 

- Будемо чути хороші новини. Зима нас не розчавить. Не розчавить блекаутами, обстрілами, влученнями. Вони не захоплять нову територію, а ми будемо спостерігати за хорошими новинами.

 

У світі буде відбуватися щось таке, що ми будемо розуміти, що війна добігає кінця. Зима не буде для нас чимось жахливим", - додала астролог Стелла.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень