Виявляється, що з 5,5 мільярдів до Дня Незалежності окремо передбачені й видатки для Рівного (ФОТО)

Точніше, на Міжнародний аеропорт «Рівне»

Зараз багато мови про 5,5 мільярдів, виділених урядом на різноманітні заходи до Дня Незалежності України.

Багато хто обурюється таким видаткам, хоча, за великим рахунком, йдеться про якихось 200 мільйонів доларів, що їх Україна цілком здатна виділити й потратити – на себе.

Наприклад, не великий військовий парад. Можна бути певним, що цьогоріч в Києві буде багато військової техніки і в небі, і на землі.

 

Також виглядає, що в межах святкування 30-ліття незалежності влада вирішила профінансувати цілу низку речей, які давно вже чекають інвестицій. Наприклад, ті ж самі летовища.

Серед них й аеродром у Рівному. На нього, як повідомлялося раніше, мали виділити 100 млн грн. Але, можливо, тепер виділять і більше:

  • На реконструкцію радіотехнічних засобів навігації та посадки аеродромного комплексу (https://bitly.su/BHy2wh).

  • На капітальний ремонт огорожі та реконструкцію світлосигнальної системи.

  •  На реконструкцію руліжної доріжки та перону (над ними працювати мали почати лише в 2022р ., але, можливо, тепер приступлять – раніше).

Проте, люди, які налаштовані до дій влади критично, вважають, що відбувається «розпил бабла».

Ось типовий приклад такої оцінки ситуації:

Юрій Ніколов

30-летие Независимости уЗеленского решили отметить за 5,5 миллиардов!

Я вдоль и в поперёк облазил урядовый план мероприятий https://www.kmu.gov.ua/…/pro-zatverdzhennya-planu-zahodiv-z…, чтобы найти эти деньги. Увидел кучу сравнительно дешевых хороших вещей.

 

Например, «Реконструкція одного дня з життя корифеїв українського театру» (м. Кропивницький), створення арт-об’єкта «Кролевецький рушник — код нації» (еще бы я был против ). Даже ремонт «Онуром» дорожек на «Хортице» за 30 миллионов мне ок.

Но 5,5 миллиардов – шо це?!

Оказывается ларчик об пол открывался . В праздничную постанову тупо вписали многомиллиардное и многолетнее строительство шести аэропортов - Винница, Днепр, Одесса, Ровно, Херсон, Закарпатський регион. 

 

Это огромная куча денег в несколько бесполезных аэропортов, в которых никогда не будет достаточного пассажирского траффика для окупаемости полетов. И в аэропорты, которые к 30-летию Украины никак не появятся.

 

Например, подруга Зеленской в АМКУ заблокировала строительство в Днепре. А в Мукачево место вот только выбрали и собираются строить три года.

То есть старая совковая карнавализация распилов продолжается и в молодом прогрессивном аппарате Зеленского

УПД. Ох я и протупил((( Это не карнавализация а распил!!! Потому что прямо сейчас в Раде тащат законопроект #5309 о выводе из Прозорро закупок приуроченых к 30-летию.

 

То есть огромные и многолетние контракты на ремонт аэропортов Кубраков тупо раздадаст кому захочет без какой-либо конкурентной борьбы. Блин, когда я уже перестану думать, что уЗеленского хоть что-то делают без злого умысла((((

УПД УПД законопроект уже проголосовали и теперь Зеленский должен лично подписать чтобы вывести из Прозорро эти миллиарды.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень