Віялові відключення світла: відомо про три регіони, де не буде світла

Це вимушений крок через пошкодження об’єктів критичної інфраструктури

У вівторок ввечері віялові відключення електроенергії запровадять у Кіровоградській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

У зв’язку з пошкодженнями об’єктів енергетичної інфраструктури України для забезпечення належних рівнів напруг в електромережах Дніпровського регіону (Кіровоградська, Запорізька, Дніпропетровська області), 17 жовтня 2022 року, диспетчером Регіонального диспетчерського центру Дніпровського регіону введені в дію Графіки ДАО) споживачів електричної енергії по ПрАТ «Кіровоградобленерго» на 2022-2023 роки, – повідомляє технічна дирекція ПрАТ «Кіровоградобленерго».

Тривалість перерви в електропостачанні споживачів у разі відключення становить 2 години, але за погодженням з місцевими органами виконавчої влади може становити більший період часу.

У разі значного дефіциту генеруючої потужності допускається багаторазове відключення одних і тих самих ліній за графіками аварійних відключень з перервою між відключеннями на 1-2 години, зазначає Кіровоградська ОВА.

Про можливі аварійні відключення попередив городян і мер Тернополя Сергій Надал. Це пов’язано із ракетними ударами 17 жовтня, якими було пошкоджено енергетичне обладнання електромереж у сусідніх областях.

Сьогодні вранці, 18 жовтня, РФ завдала ракетних ударів по ТЕЦ у Києві, Дніпрі та Житомирі. Тому сьогодні можливі відключення електропостачання по всій країні.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень