Виводять шлаки моментально: ТОП напоїв для печінки, тим кому 55+

Вони сприяють кращій регенерації органу

Існує кілька народних рецептів, які можуть допомогти очистити печінку від токсинів та сприяють її відновленню.

Один з найпростіших і найдоступніших рецептів - це відвар ромашки. Він може покращувати роботу печінки, його призначають навіть при комплексному лікуванні серйозних захворювань. Ромашку можна пити перед сном, щоб допомогти печінці звільнитися від токсинів.

Лимонна вода з імбиром - це ще один хороший спосіб, що сприяє захисту печінки від токсинів та покращенню її функцій.
Чашку води із соком лимона та нарізаним імбиром необхідно пити щовечора протягом двох тижнів. Лимон виводить токсини, тоді як імбир має гепатопротекторні властивості.

Настій вівсянки – ще один народний рецепт для очищення печінки. Для приготування необхідно замочити чашку вівсянки на 7 годин, процідити та змішати з ложкою кориці та склянкою води. Все потрібно збити в блендері та пити отриману суміш щовечора. Клітковина та волокна вівсянки нормалізують травлення та добре впливають на підшлункову та печінку.

Однак важливо пам'ятати, що народні рецепти не є ліками і не можуть замінити професійну медичну допомогу. Якщо у вас є проблеми з печінкою, необхідно звернутися до лікаря.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень