Вивезли в багажнику за село, побили та покинули помирати: на Рівненщині судитимуть 5 зловмисників

Обвинуваченим загрожує від 19 до 25 років позбавлення волі

У Вараському районі судитимуть 5 спільників, які побили 50-річного чоловіка і покинули його помирати. 

Їм інкримінують викрадення людини за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки, а одному зі зловмисників – ще й умисне вбивство викраденої людини.

Обвинуваченим загрожує від 19 до 25 років позбавлення волі. Встановлено, що один з них у лютому цього року, після спільного застілля, попросив у товаришів допомогти «розібратись» зі своїм сусідом.

Чоловіки вивезли потерпілого в багажнику авто за село, побили, привезли назад в Борове і залишили на землі. Від отриманих травм 50-річний потерпілий помер.

Четверо спільників наразі перебувають під цілодобовим домашнім арештом. У вчиненому вони щиро розкаялись та вказали, що фатальні побої спричинив саме ініціатор злочину. Він зараз перебуває під вартою. Своєї вини юнак не визнає і зі слідством не співпрацював.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень