Витратив 45 тисяч гривень і не повернув: Суд не дозволив Monobak стягнути борг з клієнта

Хоча він дійсно витратив кредитний ліміт

Monobak – молодий банк України, який активно розвивається. У нього є низка переваг, зокрема, доступність, швидкість і більшість послуг без відсотків для клієнтів. Однак банк сам собі створив проблему.

Цікава історія трапилася з Monobak та одним з його клієнтів у 2018 році. Тоді клієнт звернувся до банку з проханням збільшити кредитний ліміт до 45 000 гривень. Для цього клієнт підписав електронну анкету-договір про відкриття рахунку.

Клієнт витратив усі гроші і не гасив кредит. За кілька років його заборгованість становила понад 58 000 гривень, тож справа дійшла до суду.

Суд виправдав клієнта і дозволив не повертати ці гроші

Суд виправдав клієнта, бо банк не надав жодних документальних підтверджень того, що сума у розмірі 45 000 гривень була видана, як кредит. Також, не було ніяких документів взагалі про оформлення кредиту, а лише про відкриття рахунку в банку.

Бо більше, банк не зміг надати будь-які дані про рух коштів на рахунку.

Банк може ще оскаржувати це рішення в апеляційному суді, але наразі ситуація повернулась не в його користь.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень