Віталій Козловський таки вирушив на фронт. Відомо, де служить співак (ФОТО/ВІДЕО)

Виконавець показався фанатам у військовій формі зі зброєю і пообіцяв «утилізувати ворогів»

Український співак Віталій Козловський записав відео з фронту. Артист зовсім нещодавно отримав повістку та пройшов військово-лікарську комісію. 

Виконавець показався фанатам у військовій формі зі зброєю і пообіцяв «утилізувати ворогів». Ролик зʼявився в його Instagram-stories.

— Раніше моєю зброєю був мікрофон. Тепер моя зброя ось – справжня зброя, якою можна утилізувати ворога, – сказав Козловський.

На відео також чути й інші голоси. Співак показався на тлі лісової місцевості в формі та з автоматом в руках, який з посмішкою покрутив перед камерою. Вочевидь, артист не засмутився, що йому вручили повістку.

Віталій Козловський служить у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України «Рубіж». Про це 21 червня у Facebook повідомив український військовослужбовець і блогер Харитін Старський, розмістивши спільне фото з артистом, на якому співак одягнений у військову форму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень