Вистава «The Best» у Рівному: історія, яка розчулює, смішить та дивує

Вистава постановки легендарного Анатолія Хостікоєва

Цікава постановка. Історія людини, яка пройшла війну, втратила дружину та веде усамітнений спосіб життя. Три таємничі незнайомки. Драма та комедія. Що об’єднує ці, здається, несумісні поняття? Відповідь на це питання можуть отримати рівняни, які мають унікальну можливість познайомитись із новою виставою «The Best» від відомих артистів Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка.

Про що вистава?

Постановником вистави став легендарний Анатолій Хостікоєв, добре відомий кожному українцю. Він і виконує головну роль відставного підполковника Антона Сергійовича. Перед глядачами з’являється з першого погляду мужній та безкомпромісний військовий на пенсії, втім під залізною шкаралупою ховається тендітна душа самотньої людини, яка втратила близьку людину. Усамітнений спосіб життя — справжня розрада для чоловіка, як і улюблена справа — риболовля.

Дні спливають, Антон Сергійович продовжує жити за зручним для себе графіком. Здається, що кожен день схожий на інший. Всі чітко й точно, як і має бути у військового, навіть у відставці. Втім помірний темп життя раптово переривають три незнайомки. Вони з’являються у квартирі Антона Сергійовича і змінюють його життя назавжди.

Хто ці жінки? Чому вони раптово з’явились саме у цій квартирі? Яких змін зазнає життя підполковника у відставці? На всі ці та інші питання відповіді можна знайти, відвідавши виставу від київських артистів.

Чому варто відвідати виставу «The Best»?

Динамічна вистава на жодну хвилинку не дасть вам привід для суму. Чітко продуманий сюжет, талановита акторська гра, яскравий музичний номер від Наталії Сумської — вже це варто вашої уваги. Не слід забувати, що навіть під час війни, варто знаходити час на себе та свій духовний розвиток. Тим паче, що ця вистава є частиною благодійного проєкту: київські артисти разом з продюсерським центром ARENA CS передають частину коштів з продажу квитків на потреби української армії. Тож долучитися до перемоги може кожен.

Доторкнутись до історії сучасного українського театру, стати свідком справжнього дива — хіба не чудовий привід відвідати виставу? Тим паче, що глядачі зустрінуться з зірковим складом: Анатолієм Хостікоєвим, Наталією Сумською, Людмилою Смородіною та Любов’ю Куб’юк. Пропустити таке просто неможливо. Але варто поквапитись: вистава «The Best» має попит серед глядачів, тож слід придбати квитки у Рівному просто зараз!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень