«Саша, винеси сміття»: Рівняни першими побачать прем’єрну виставу, яку не змогли зіграти в Одесі (ФОТО/ВІДЕО)

Про що вистава і коли її покажуть

Наприкінці червня у Рівненському обласному драмтеатрі відбудеться прем’єра вистави «Саша, винеси сміття», яка ще у квітні мала відбутися на сцені драматичного театру ім. В. Василька в Одесі.

Через активні бойові дії зокрема на півдні України 29 квітня відбувся лише її закритий показ тому на рівненській сцені фактично буде прем'єра цієї постановки!

 

Це побутово-містична вистава на одну дію про перемогу життя над смертю та больові фантоми війни, тобто історія, яка усім нам зараз дуже потрібна.

 

Показ відбудеться на абсолютно новому сценічному майданчику та започатковує новий формат – «Театр в укритті». А ще це присвята ЗСУ, – йдеться на сторінці Рівненського драмтеатру.

Вистава створена за п'єсою української драматургині Наталки Ворожбит.

Це історія про сучасну родину. Батько та чоловік – військовослужбовець – гине. За сценарієм, він не залишає дружину і доньку, він поряд з ними, вони розмовляють з ним, згадують минуле. Роль Саші виконує актор Олександр Самусенко, пише Суспільне.

Саша – прекрасний чоловік, військовий, достатньо мужній, все в нього є, але що з ним робити у побуті ніхто не знає. Тому – «винеси сміття», – розповів Олександр Самусенко.

У Рівному прем’єрний показ відбудеться 28-29 червня о 18:00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень