Вісім сімей поблизу Рівного отримали нові квартири

Трикімнатні, ще й з індивідуальним опаленням

У Здолбунові напередодні Великодня вісім працівників залізниці отримали ключі від трикімнатних квартир реконструйованого майнового корпусу під житловий будинок.

Будівництво житла здійснювалося відповідно до програми «Укрзалізниці» щодо житлового будівництва та переобладнання об’єктів під житло.

Майновий корпус складається з трьох двоповерхових споруд, восьми 3-кімнатних квартир житловою площею 62,36 кв м, опалення – індивідуальне, електричне.

 

 Вартість будівництва – 16,5 млн грн.

Серед сімей залізничників які отримали житло є й сім’я переселенця з Донецької області. Це регулювальник швидкості руху вагонів станції Здолбунів «Рівненської дирекції залізничних перевезень» Михайло Катела. 

Це диво для нашої сім’ї. Я вдячний керівництву й усім, хто доклав до цього зусиль, за те, що маємо можливість жити у новій оселі. У 2014 році був вимушений з родиною переїхати з Донецької області, нас тут дуже добре прийняли.

 

Здолбунів – у наших серцях, – подякував Михайло Катела

На церемонію передачі ключів зібралися представники керівництва «Укрзалізниці», керівництво Здолбунова та Рівненської облдержадміністрації.

Це дійсно непересічна подія не тільки для мешканців Здолбунівської громади, а й для жителів усієї області. Таке будівництво – хороший приклад щодо забезпечення гарантій соціального захисту та належних умов для проживання.

 

За багато років – це перше таке будівництво й обласна адміністрація докладатиме всіх зусиль для того, щоб такий приклад показувати іншим, – наголосив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень