Вирощую помідори на розсаду тільки за цим способом: щедрий врожай гарантований!

Городники розкрили свій секрет

Для вирощування помідорів на розсаду вам знадобиться трішки вашого часу та деякі “городні” знання.

Як виростити розсаду помідорів? 

Оптимальний період, щоб починати висаджування помідорів – близько 42-56 днів до моменту, коли ви, за особистим планом, хочете переносити томати у відкритий ґрунт.

У деяких областях, де існує можливість заморозків, рекомендується переносити розсаду на ділянку лише через декілька тижнів після прогнозованих останніх низьких температур.

Саме тому експерти радять починати посів томатів на розсаду щонайменше за 50-60 днів до передбачуваної дати останніх заморозків.

Що стосується місця, де вирощувати розсаду помідорів, то це варто робити у невеликих горщиках, заповнених вологою ґрунтовою сумішшю, або у спеціальних торф’яних гранулах.

Рекомендується саджати одразу по дві насінини томату в кожний контейнер.

 

Це дозволяє забезпечити високу ймовірність проростання розсади в кожному контейнері, у випадку, якщо деякі насіння виявляться пошкодженими або не виростуть.

Для успішного вирощування помідорів, посів слід проводити на глибину, яка у 3-6 разів більша, ніж безпосередньо розмір самого насіння, який зазвичай вказаний на пакуванні та змінюється залежно від сорту. Після посіву насіння томатів помістіть їх у місткості та розташуйте у теплому місці. Оптимальна температура для якісного та швидкого проростання коливається від 21 до 27 градусів.

Щоб допомогти томатам у проростанні, використовуйте нижнє обігрівання. Ви також можете придбати спеціальний килимок для розсади з підігрівом. Деякі садівники вважають, що розташування контейнерів з насінням помідорів на теплих поверхнях, як от, наприклад, холодильник або інші обігрівальні прилади, сприяє ефективному проростанню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень