Випромінюють світло та добро: імена для хлопчиків, які мають хорошу енергетику

У списку таких імен 7

Гордій – красиве ім'я, яке з'явилося у Давній Греції. Так було звати фрігійського царя, який за переказами, зав'язав вузол, який власним мечем розрубав Олександр Македонський.

Демид – досить незвичне ім'я з красивим звучанням. Воно сформувалось від давньогрецького імені Діомедес і коротшої форми – Деомід. Ім'я трактують як «слово Зевса», «мислитель бога» або «божественна думка».

Тадей – лаконічне ймення, яке підійде чи не кожному хлопчику. За першою версією походження, ім'я виникло з давньогрецької мови та означає «серце» або «похвала». Інші вважають, що воно має єврейське коріння й трактується як «дар Бога»

Гліб – просте ім'я, яке неважко запам'ятати. Деякі дослідники вважають, що воно з'явилось від скандинавів та має значення «улюбленець Богів», «спадкоємець». А інші кажуть, що воно з'явилось зі старослов'янської культури та має значення «земля», «рілля»

Станіслав бере початок від слов'ян, ймовірно, від поляків. Має дві частини: «стан» – «стати», «встановити» та «слав» – «слава», «відомість». Воно перекладається як «стати славним», «знайти славу».

Захар має давньоєврейське коріння. Воно перекладається як «пам'ять Господнього», «той, хто пам'ятає Бога». Спочатку звучало як Захарія, але згодом стала вживаною саме його коротка форма.

Ігор виникло від скандинавського імені Ingvarr. Воно складається з двох частин «Ing» і «varr»: «Ing» – скандинавський бог достатку, а «varr» – означає «об'єкт, що охороняється». Трактують, як «той, що охороняється Інгом».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень