Виплати військовим можуть зменшити, а українців позбавити соціальної підтримки. Президент назвав за яких умов таке можливе

Володимир Зеленський озвучив головний фінансовий ризик для України

Сьогодні українські військові отримають виплати залежно від завдань і позицій, на яких вони їх виконують. Найбільші доплати «на нулі», йдеться про 100 тисяч гривень на місяць. Однак Україна не зможу виплачувати такі великі зарплати, якщо одного дня підтримка Заходу зупиниться. Така криза однозначно впливатиме на хід війни.

Я вам скажу відверто - без підтримки буде дуже складно. Тому що всі гроші, які Україна заробляє, всі ми віддаємо нашим військовим.

 

Якщо не допомогти нам із соціальною підтримкою, без цього буде дуже складно. Треба буде або зменшуватиме підтримку військовим, виплати їм, або не давати соціальну допомогу. Тобто це в будь-якому випадку буде криза.

 

Чи впливатиме вона на хід війни? Так. Чи зупинить він нашу боротьбу? Ні, - розповів Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками африканських ЗМІ.

На зустрічі Володимир Зеленський також висловив позицію Україні, а саме зацікавленість у стратегічному партнерстві з державами Африканського континенту. Відносини мають будуватися на взаємоповазі до територіальної цілісності, мови, суверенітету та традицій.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень