«Він зарекомендував себе як людину, вірну Банковій»: Гончаренко заявив, хто може стати новим очільником МВС

Кадрові зміни відбудуться і в прокуратурі

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Народний депутат України Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Telegram поділився, що Василь Малюк, який нині очолює СБУ, може стати керівником МВС, а генпрокурора Андрія Костіна планують замінити на Олега Кіпера, який тільки нещодавно очолив Одеську ОВА.

Прямо зараз йдуть розмови про те, що Малюк може стати новим очільником МВС. Не секрет, що в ОП думають про вибори. Терміни різні, але є основне уявлення, що вибори мають відбутись в проміжку між кінцем весни та початком осені 2024 року.

 

Звісно, на все впливає ситуація на фронті. І от на фоні цього передвиборчого куражу в ОП роздумують про заміну міністра внутрішніх справ. І замінити його хочуть на Малюка, бо він зарекомендував себе як людину, вірну Банковій, – пояснив Олексій Гончаренко.

Між тим він зауважив, що на Банковій незадоволені результатами роботи генпрокурора Андрія Костіна, до того ж він і сам хоче піти у відставку. А ось Олег Кіпер вже був прокурором Києва, тож досвід має.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень