Він тільки-но вийшов на пенсію: посмертно нагородили нацгвардійця із Рівного (ФОТО)

Побратими й підлеглі згадують його лише теплими словами. Кажуть: «Це був справедливий командир!»

Нацгвардійця з Рівного – підполковника Валерія Ворона – посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІI ступеня. Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України.

Як розповідають бойові побратими, за його плечима – чималий військовий досвід. Офіцер понад 5 років очолював у Рівному батальйон НГУ. За цей час проявив себе як відповідальний, справедливий командир.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Валерій Ворон добровільно прийшов до центру комплектування і став на захист України.

На жаль, 14 березня його життя обірвалося. Разом зі своїми товаришами він загинув під час ракетного удару по телевежі в Антополі – під час виконання бойового завдання.

Зауважимо, що під час похорон – 16 березня – один із нацгвардійців розповів журналістам, що підполковник тільки-но вийшов на пенсію і відразу ж повернувся захищати Україну…

Вічна слава Герою!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень