Вимушений простій підприємств Рівненщини під час локдауну обійшовся державі у 150 млн грн

Гроші направили в область для компенсації працівникам

У разі запровадження локдауну, втрат насамперед зазнає економіка. Найоб’єктивнішою оцінкою збитків є бюджетні надходження.

На Рівненщині, попри все, як торік, так і цьогоріч плани з бюджету виконувалися, а іноді й перевиконувалися, зауважив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко. Цього вдалося досягнути завдяки державній антикризовій програмі, наголошує чиновник:

– Держава запропонувала антикризову програму і кілька компенсаторних механізмів.

 

Перший полягав у тому, щоб компенсувати підприємствам, які знаходилися у вимушеному простої через локдаун, для їхніх працівників. Такою можливістю скористалися достатньо велика кількість підприємств і ресурс, який надійшов в область, перевищує 150 млн грн.

 

Також у цей період активно запрацювала програма 5-7-9. Для бізнесу Рівненщини видали близько 600 кредитів на загальну суму 1 млрд 700 млн грн.

Такі компенсаторні механізми дозволили втримати ситуацію під контролем і якщо їх залишать, то у випадку нового локдауну влада області ними знову скористається.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень