Віктора Шакирзяна нагородив Митрополит Епіфаній. Особисто (ФОТО)

За підтримку української церкви

[media=186576]Орден святителя і чудотворця Миколая отримав Віктор Шакирзян. Нагороду особисто вручив Митрополит Київський та всієї України Епіфаній. Цю почесну та високу нагороду Голова громадської організації “Рівне Разом” отримав за відродження духовності в Україні та постійну підтримку Української церкви.

Окрім того, у Гурбенському Свято-Воскресенському чоловічому монастирі, у присутності предстоятеля Православної Церкви України Епіфанія було закладено капсулу на будівництво нового храму

На честь Святителя Спиридона Тримифунтського

Віктор Шакирзян запевняє, що отримувати нагороду з рук Митрополита дуже приємно: «Ми допомагаємо в будівництві, в ремонті, реконструюємо приміщення, підтримуємо в належному стані меморіал воїнів УПА,  допомагаючи ченцям в тих питаннях де їм самотужки складно впоратися…

Ми бачимо, що треба зробити і просто робимо це

Митрополит Київський та всієї України Епіфаній, священики, та віряни  переконані, що завдяки спільним зусиллям небайдужих людей  у цьому мальовничому місці постане новий чудовий храм і всі охочі матимуть змогу зустрітися знову, уже на його освяченні.

Віктор Шакирзян, голова громадської організації “Рівне Разом”, каже готовий надати посильну допомогу і в будівництві нової Гурбенської святині, адже братія монастиря і його настоятель Онуфрій, уже давно  для нього стали добрими друзями.

Намісник Гурбинського Свято-Воскресенського монастиря архімандрит Онуфрій відзначає постійну та всебічну допомогу Віктора Шакирзяна: “Він настільки енергійний, чоловік, який хоче якомога більше зробити не тільки для церкви, а й взагалі для українського народу. Ми бачимо, як він трудиться, допомагає лікарням, допомагає церквам, допомагає нужденним і тому таких людей як Віктор Шакирзян

Ми повинні всіляко підтримувати і поважати у їхньому прагненні добрих справ

Віктор Шакирзян отримавши Орден Святителя і Чудотворця Миколая з рук Предстоятеля Православної церкви України Митрополита Епіфанія каже, ця нагорода хоч і неочікувана, але надзвичайно цінна для нього. Раніше Віктор Шакирзян вже отримував відзнаки як волонтер, що допомагає Збройним силам України та як благодійник, що опікується лікувальними і реабілітаційними закладами для дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень