Віктор Шакирзян у Рівному запустив соцпроєкт для 20 тисяч осіб

Загальноміське опитування триватиме впродовж тижня

Громадська організація «Рівне Разом» та її очільник Віктор Шакирзян вирішили з’ясувати наскільки ефективним є впроваджений у Рівному карантин. Організатори акції планують визначити ставлення мешканців Рівного щодо запроваджених владою обмежувальних заходів.

Уже сьогодні волонтерів «Рівне Разом» можна побачити на вулицях міста. Вони опитують містян, а також розповсюджують засоби індивідуального захисту - роздають маски та брошури з телефонами екстрених служб. 

Віктор Шакирзян переконаний, що опитування покаже слабкі місця карантинних заходів:

 Сьогодні наша організація роздає маски та брошури кожному рівнянину, який проходить опитування. У цих довідничках ми зібрали найпотрібніші під час епідемії телефони екстрених служб. Це робиться для того, аби у разі виникнення крайньої потреби, люди могли швидко ними скористатися та отримати необхідну допомогу.

Крім того найважливіша частина нашої акції це проведення загальноміського опитування, яке покаже реальний стан щодо дотримання карантинних заходів у Рівному. Загалом у нашому проєкті візьме участь близько 20 тисяч людей.

Рівняни охоче долучають до опитування й навіть самі готові стати волонтерами, каже активіст ГО «Рівне Разом» Семен Павлович:

 Цікавляться, беруть роздаткові матеріали, маски, охоче погоджуються дати відповіді на питання у нашій анкеті. Зголошуються стати нашими волонтерами та долучитися до акції, щоб поширити інформацію у своїх мікрорайонах. Загалом, потрібно відзначити, що рівняни дуже стурбовані бездіяльністю чиновників та ситуацією з поширенням COVID-19.

Серед думок, які волонтери уже зібрали на вулицях Рівного є чимало нарікань на відсутність можливості працювати, неготовність медицини до таких масштабних викликів як пандемія коронавірусу та відсутність належності освіти для дітей, бездіяльність влади.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень