Українці, які летять до Польщі, вже не будуть сидіти на карантині

Польща його скасувала

Польща звільнила від обов’язкового 14-денного карантину пасажирів, які прибувають з України, але лише авіарейсами.

Як повідомляє "Європейська правда", відповідні роз’яснення розміщені на сайті Прикордонної служби Польщі.

Після скасування контролю на внутрішніх кордонах ЄС (опівночі з 12 на 13 червня), на цих відрізках немає також санітарного контролю та обов’язку проходити карантин для тих, хто прибуває до Польщі. Але на зовнішніх кордонах ЄС ці обмеження залишалися.

Тепер зробили винятки для пасажирів повітряних суден, які здійснюють міжнародний рейс з аеропорту, розташованого на території Чорногорії, Грузії, Японії, Канади, Республіки Албанія, Республіки Корея та України.

В’їзд у Польщу, як і раніше, дозволений лише окремим категоріям українців – громадянам Польщі, тим, хто має дозвіл на проживання, студентам та працівникам з України.

Нагадаємо, Польща з 1 липня відновила повітряне сполучення з Україною. Європейський Союз з 1 липня дозволив в'їзд деяким туристам з так званого "безпечного" списку, в який увійшли 15 країн. Україна не увійшла ні до «зеленого», безпечного списку, ні до «червоного», небезпечного списку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень