Викидати НЕ можна: що робити з залишками паски після святкування Великодня

Запам'ятайте це!

У багатьох після святкових застіль залишилася велика кількість продуктів, які швидко псуються. Це стосується й головних атрибутів свята – пасок та фарбованих яєць.

Як можна використати залишки паски?

 

Зробити сухарі

Нарізаємо паски на квадратні шматочки середнього розміру і викладаємо на деко. Розігріваємо духовку до 100°C і вимикаємо її, відправивши деко зі шматочками паски підсихати в духовці, що остигає. Потім можна подавати такі солодкі сухарі до чаю чи кави.

Використати залишки паски як основу для торта

Беремо приблизно 150 г паски та 100 г розм'якшеного вершкового масла. З паски необхідно зробити дрібну крихту – для цього беремо блендер або м'ясорубку.

Потім змішуємо крихту з вершковим маслом, викладаємо у форму для випікання, розподіливши суміш за формою.

Розігріваємо духовку до 180°C. Відправляємо основу для торта з паски у розігріту духовку на 10-12 хвилин. Потім її можна використовувати для чизкейка, сирного пирога або торта з кремом.

Придумати простий десерт із паски

Ще один швидкий і зручний спосіб дати друге життя великодньому хлібу – зробити із її залишків простий десерт. Шматочки паски викладаємо в глибоку місткість, заливаємо йогуртом, варенням або згущеним молоком і відправляємо ненадовго в холодильник, щоб підсохле тісто просочилося вологою. Потім цю суміш можна прикрасити ягодами чи посипати натертим шоколадом.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень